Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért érdemes Bükfürdőre látogatni?

2019.10.16

Bükfürdő változatos kikapcsolódási lehetőségek, kényelmes szállásokat és gyönyörű környezetet kínál a pihenni vágyó látogatóknak.

Fürdő: wellness és gyógyászat

Bükfürdő messze földön híres gyógyvizéről, amely a mozgásszervi panaszok mellett ivókúraként alkalmazva emésztőszervi megbetegések gyógyításában is hatásos.

Számos wellnessopció közül választhat Bükfürdőn, és fontos részét képezi a kínálatnak a gyógyászati szolgáltatások listája is. Ezek közül számos kezelés, terápia TB-támogatással is igénybe vehető.

Mozgás

Bükfürdőn a mozgás és az aktív pihenés szerelmesei is megtalálják számításukat. A Kneipp-parkban ki lehet próbálni a természetes talpmasszázst nyújtó Kneipp-ösvényt, az egyre népszerűbbé váló, mindent átmozgató nordic walkingot, illetve szabadtéri jógázásra is lehetőséget nyújt.

A Napsugár Játszóparkban kicsik és nagyok is elmerülhetnek a játék örömében, a Kristály Torony Kalandparkban pedig a kötelező izgalmakat biztosítja.

Emellett számos gyalog- és kerékpártúra útvonalat is kipróbálhat Bük és Bükfürdő környékén.

Programok Bükfürdőn

Emellett természetesen a kulináris élvezetekre és változatos programokra vágyók is jól járnak. A településen folyamatosan jobbnál jobb lehetőségek várnak mindenkit.